Miksi Emery Binghamia vihataan?

emery bingham에 대한 이미지 검색결과Emery Bingham on yksitoistavuotias youtubettaja joka on saanut paljon huomiota viime aikoina. Hän tekee videoita meikkauksesta ja muusta elämästään, mutta hänen suosituimmat videonsa ovat ”kopioita” kuuluisan laulajan Ariana Granden musiikkivideoista ja videoita jossa Emery esittää olevansa Ariana. Emeryn videoitten kommenttikentästä löytyy paljon kritiikkiä, ja sitäkin enemmän sarkastisia ylistyskommentteja kuten: ”Kuulin että joku Ariana Grande kopioi videoitasi, mutta älä välitä hönestä. Sinä olet legenda :)” Häntä syytetään Ariana Granden matkimisesta ja  häntä verrataan  toiseen youtubettajaan, Gabi Demartinoon, joka matki Arianaa myös.
Minusta on kuitenkin tyhmää että Emerya vihataan Arianan matkimisen takia. Emery on vasta 11, ja hän haluaa vain pitää hauskaa. Ja onko ennenkuulumatonta että jotain kuuluisaa henkilöä kopioidaan? Ei ole. On jopa olemassa kilpailuja, joissa aikuiset ihmiset yrittävät esittää laulajia. 
    Kommentoijat ovat myös suurimmaksi osaksi yli 15-vuotiaita eikä heidän nuoruudessaan ollut miljardin käyttäjän sivustoa, johon olisi voinut laittaa videoita. Uskon että jos sellainen olisi ollut, he olisivat myös laittaneet jotain tyhmää sinne ja häpeäisivät sitä nyt.
Myös Emeryn vertaaminen Gabi Demartinoon on typerää, sillä Emery tekee selväksi videoissaan että hän kopioi Arianaa ja esittää häntä videoillaan. Gabi taas matkii Arianaa huomaamattomasti ja yrittää peitellä sitä. Gabi on myös aikuinen ja hänen pitäisi olla järkevämpi kuin Emeryn.

Monet lapset ja nuoret ovat muutenkin nousseet suosioon internetissä viime vuosina. Vaikka heillä on oikeitakin faneja, niin he saavat paljon kiusaamiskommentteja. Minusta pitäisi ymmärtää että he ovat vasta nuoria, ja he eivät välttämättä mieti mitä pistävät nettiin. He ajattelevat vain että se on hauskaa sillä hetkellä. Ymmärretään siis näitä nuorukaisia ja yritetään olla ystävällisiä netissä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Niilo22 on 10/5

Kirja-analyysi (Elvi)

Kommentti uutiseen (Elvi)